Неформальна зустріч міського голови з керівниками ресторанного та готельного бізнесу

/Files/images/Нов лого Павлоград.jpg

02 листопада поточного року відбулася неформальна зустріч міського голови з керівниками ресторанного та готельного бізнесу. На даній зустрічі обговорювалось питання щодо розвитку туристичного бізнесу в м.Павлоград.
Захід відкрив міський голова Анатолій Вершина, який відзначив, що саме підприємства ресторанних та готельних комплексів являють собою гостинність нашого міста, є однією із важливих складових туристичної індустрії і, в умовах конкурентного ринку послуг гостинності, підприємства готельного бізнесу при обслуговуванні туристів та інших категорій громадян повинні забезпечити не лише високий рівень комфорту проживання, але й постійно підвищувати рівень сервісного обслуговування клієнтів, пропонувати широкий вибір додаткових та супутніх послуг, в тому числі інформаційні, побутові, посередницькі, організації дозвілля та ін.

/Files/images/Отели Павлограда-2.jpg

Директор агентства професійного розвитку «Перспектива» Рінат Махмутович Абдулов розповів присутнім про навчальні програми, які розробляються для керівників закладів ресторанних та готельних комплексів щодо ведення та розвитку їх бізнесу в сучасних умовах, а також про навчання та перепідготовку кадрів даних сфер.
Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері, проект щодо розвитку туристичного бізнесу зацікавив суб’єктів господарювання і вони висловили свою готовність щодо співпраці з міськвладою.

Кол-во просмотров: 297